Friesland

Friesland

We zijn een veilige en comfortabele thuishaven voor meer dan tweehonderd pleziervaartuigen. Midden in Friesland gelegen zijn wij de ideale haven voor veel pleziervaarders. Tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en gemakkelijk te bereiken ook via de snelwegen. Uitwellingerga ligt op een uurtje rijden van Utrecht en Amsterdam.

Men kan gebruik maken van veel faciliteiten, zoals het restaurant, de water- en electriciteittappunten, het toilet- en douchegebouw en natuurlijk niet te vergeten de speeltuin, sportvelden en de kinderboerderij. Dit geldt ook voor onze gasten uit de passantenhaven.

Om uw schip uit het water te halen zijn wij voorzien van een Roodberg botenlift. Deze kan schepen tot 23 ton tillen. Ook is het mogelijk om bij ons onderhoud aan uw schip te plegen, daarvoor hebben wij een ruime hal die aan alle moderne milieu-eisen voldoet.

Uw bij-boot kunt u ook in en uit het water halen door gebruik te maken van onze ruime helling met afspuitplaats.

Hart van Friesland heeft appartementen te huur die ideaal zijn voor de aktieve watersporter, de fietser en wandelaar en iedereen die op zoek is naar een vakantie aan het water of in het Friese merengebied.
Ook verhuren wij zeil en visboten. En kunt u een tocht op de yacht charter boeken.

Het restaurant, ingericht in Hindelooper stijl, heeft een gezellige scheepsbar met aansluitend een prachtig overdekt terras. In de jachthaven is een yachtcharter en verhuur van zeil-, vis-, dagtoerboten, kano's en sloepen. De appartementgasten hebben gratis gebruik van helling, ligplaats en trailerveld Op het omliggende terrein treft u een kinderboerderij, speeltuin, speelveldje, tennisbaan, jeu de boulle, volleybal, basketbal. Er zijn ruime sanitaire voorzieningen aan. Voor onze gasten is er gratis toegang tot het natuurbad de Gravinnepoel met speelweide op 300 meter afstand. Er is een slager en supermarkt op circa 1km afstand.Services

  • Reserveren verplicht
  • RESTAURANT OPEN VAN PASEN T/M DE HERFSTVAKANTIE
  • jachthaven open vanaf 15 maart

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De appartement-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Friesland
Eastwei 8
8624TG Uitwellingerga

+31 (0)515 559444

Deel deze pagina

Friesland img