DenS Verhuur

Gesloten (di 09.00 - 17.30)

Toon openingstijden

appartementen - DenS Verhuur - kaartoverzicht

DenS Verhuur

D&S Vastgoed draagt zorg voor het verhuren en beheren van vastgoed. Gedurende vele jaren hebben wij een ruime expertise opgebouwd. We hebben ervaring met alle aspecten, die bij de verhuur en het beheer van vastgoed aan de orde komen.
Beheren doen wij uitsluitend voor beleggers. Zij hebben veel voordeel van onze dienstverlening. Wij nemen namelijk alle tijdrovende beheerszaken uit handen, zodat de beleggers zich kunnen concentreren op hun core-business of liefhebberijen. Hebt u belegd in vastgoed, dan bieden wij ook u onze diensten aan. Wij dragen met genoegen zorg voor het beheer van uw vastgoed.
Dat kan voor u financieel aantrekkelijk zijn. We geven een voorbeeld. Er zijn beleggers, die hun belegging(en) in box 3 hebben ondergebracht: het zogenaamde bezit in privé. Voor deze beleggers is het belangrijk om niet zelf het beheer te voeren. De fiscus zal dat aanmerken als ondernemen. De fiscus verbindt daaraan de conclusie, dat uw vastgoed dan niet in box 3, maar in box 1 thuishoort – en dat betekent meestal een nadelig fiscaal klimaat. Zelfs als u wat kleine onderhoudswerkzaamheden aan uw pand verricht, kan de fiscus dat al beschouwen als ondernemen. Wij kunnen problemen voorkomen en u deskundig informeren.
Zekerheidshalve merken wij hierbij op, dat het voorgaande een interpretatie is van de gegevens, die ons over het fiscale handelen bekend zijn. In de praktijk kan het voorkomen, dat de fiscus anders handelt. Daarom stellen we met nadruk, dat u aan de voorgaande passage geen rechten kunt ontlenen. Het voorbeeld is bedoeld om u een indruk te geven welke problemen u als belegger bij het beheer van uw panden kunt tegenkomen. Het is een goede reden om het beheer uit handen te geven. D&S Vastgoed heeft alle deskundigheid in huis.
Bij het beheren van vastgoed komt nogal wat kijken. Wij voeren voor u procedures bij de huurcommissie en gerechtelijke en incassoprocedures. Wij behandelen voor u aanschrijvingen van gemeentelijke instanties en conflicten met huurders en we regelen wat er verder op uw weg komt. Technisch beheer is ook een dienst, die wij leveren. Wij dragen dan zorg voor de behandeling en afhandeling van klachten en alle andere rompslomp.
Naast het beheer vormt ook het verhuren van woningen en commercieel vastgoed een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 9.00
maandag9.00 - 17.30
dinsdag9.00 - 17.30
woensdag9.00 - 17.30
donderdag9.00 - 17.30
vrijdag9.00 - 17.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De appartement-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DenS Verhuur
Kreupelstraat 2
3111NL Schiedam

+31 (0)10 2045000

Deel deze pagina

DenS+Verhuur img