Appartementenverhuur en BenB De Vlindertuin

Appartementenverhuur en BenB De Vlindertuin

Onze appartementen en vakantiehuizen zijn gelegen nabij het centrum van het dorp Nes op het eiland Ameland. Vlindertuin Ameland is gelegen aan een rustig hofje en beschikt over een ruime binnentuin. In onze tuin hebben wij een kleine 'kinderboerderij' ingericht waar konijnen en fazanten rondlopen, leuk voor u en uw kinderen!
Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

Kom vier uw vakantie op Ameland!
Met de boot vaart u in slechts 45 minuten naar een van de mooiste Waddeneilanden. Ameland heeft u als gast zeer veel te bieden. Zo kunt u genieten van wandelingen langs de uitgestrekte stranden grenzend aan de Noordzee of van een fietstocht langs de waddendijk of door de duinen. Neemt u gerust de tijd en kijkt u af en toe eens achter de duintoppen; moerasgebieden en duinlandschappen zijn één van de verborgen schatten van Ameland.

Bezoek de dorpen op Ameland en proef de rijke historie en de Amelander cultuur. Pak tijdens uw fietstocht een van de gezellige terrasjes en geniet van de rust en de atmosfeer van de eilander dorpen. Bent u volledig uitgerust en op zoek naar avontuur? Beklim de trappen van de vuurtoren van Hollum en geniet van het geweldige uitzicht, of wees getuige van de tewaterlating van de paardenreddingboot, een schouwspel wat u tijdens uw verblijf eigenlijk niet mag missen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De appartement-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Appartementenverhuur en BenB De Vlindertuin
Hans Jochemstraat 3//5
9163JJ Nes Ameland

+31 (0)519 542166

Deel deze pagina

Appartementenverhuur+en+BenB+De+Vlindertuin img