Hoeve Bongers Luxe Vakantiewoningen

Hoeve Bongers Luxe Vakantiewoningen

Tussen de gezellige dorpskern van het kastelendorp Baarlo en de Maas (tegenover kasteel de Berckt) ligt ons uniek vakantieverblijf. Hier kunt u nog nog genieten van een weldadige rust en ruimte.
De stijlvolle en luxe vakantiewoningen en groepsaccommodaties zijn tot stand gekomen na de restauratie van een historische hoeve daterend uit 1747. Een markante plek met een lange historie en dat proef je!

De vakantiewoningen en groepsaccommodaties zijn geschikt voor 2-16 personen en beschikken over 2-7 slaapkamers. De vakantiehuizen zijn op een dusdanige manier gebouwd en ingericht dat het u aan niets zal ontbreken en dat u optimaal van uw privacy kunt genieten. Kijk in het onderstaande filmpje wat Hoeve Bongers u te bieden heeft of neem een kijkje op onze website.

Een vakantie bij Hoeve Bongers staat voor rust, luxe en maximaal genieten. Hoeve Bongers is dan ook uniek gelegen in Limburg. Hier kunt u nog urenlang fietsen en wandelen door een zeer afwisselend landschap van akkers, vennetjes en bossen.

Afgelopen jaar ontving Hoeve Bongers ook landelijke erkenning en werd de accommodatie verkozen tot 'mooiste vakantieverblijf van Nederland 2010'. Een prijs waar we trots op zijn en die ons enkel motiveert om uw vakantie tot een nog groter genot te maken.

Wij hopen dat onze gastvrijheid u zo aanspreekt, dat wij u nog meerdere malen als gast mogen begroeten.

Services

  • Reserveren verplicht

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De appartement-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hoeve Bongers Luxe Vakantiewoningen
de Berckt 12
5991PD Baarlo

+31 (0)77 4772583

Deel deze pagina

Hoeve+Bongers+Luxe+Vakantiewoningen img